Veerkracht door boksen.

-

Special exemption scheme for small business, free shipping

Add to Cart

Delivery Time 0 - 0 Business days

Boksen en Coaching krijgt steeds meer bekendheid. Boksen, of kickboksen als therapie klinkt voor de één heel logisch, voor een ander ongeloofwaardig. Wij introduceren jou en je team dan ook graag in onze VR bokswereld!

Product Informatie

Taal is een beperkt expressiekanaal. Niet alles kun je met woorden vertellen. Waarom bestaat er anders non-verbale communicatie? En waarom schilderen en dansen mensen? Omdat we meer expressie nodig hebben dan taal alleen.

In boksen als therapie of in coaching, wat er veel op lijkt. Is dit het doel, vechtsport is ‘slechts’ een middel. Het gaat om wat een cliënt er aan persoonlijke groei uithaalt. Het gaat om bewustwording en gedragsverandering. Bij Bokscoaching bevat individuele begeleiding elementen van: Boksen, coaching, PMT, systemisch werk, weerbaarheid, therapeutische werkvormen en persoonlijk leiderschap.

Duur en Locatie

Created with Sketch.

Al onze trainingen zijn incompany trainingen. Door het covid 19 houden wij ons aan een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Mocht uw bedrijf grotere ruimte tot beschikking hebben, dan vernemen wij dat graag. 

Deze training duurt 1 dag waarbij teamcommunicatie, teambuilding en leiderschap centraal staan. 

Training Details

Created with Sketch.

Vooraf vult u een online test in waar uw persoonlijkheidrapport uit komt gebaseerd op het PCM model van Kahler:

Coaching en therapie lijken op elkaar maar er zijn wezenlijke verschillen. Er is dus ook een wezenlijk verschil tussen coaching en boksen als therapie. Wij kiezen voor het eerste! 

Coaching gaat over ontwikkelvraagstukken. Daarmee gaat coaching meestal over het nu en de toekomst. Simpel gezegd: Waar loop je tegenaan en hoe zou je dat in de toekomst anders willen? Coaching is daarmee begeleiding van uw (managementteam) en daarom zetten wij boksen en coaching als centraal element van deze training!

Speciale instructie

Created with Sketch.

- luchtige kleding
- goede gezondheid
- goed eten/drinken vooraf en tijdens de training

Download Brochure

Created with Sketch.

Download hier de brochure van de training!