Leiderschapstraining

-

Special exemption scheme for small business, free shipping

Add to Cart

Delivery Time 0 - 0 Business days

Leiderschap en Communicatietraining!
€ 1550,-- per persoon Inhouse en individuele inschrijving mogelijk.

Product Informatie

Werk jij aan de ontwikkeling van je persoonlijke kracht en effectiviteit? Is het voor succes in je functie belangrijk dat je collega's en medewerkers jou horen en je voorbeeld volgen? Tijdens deze training ga je effectief aan de slag met de belangrijkste thema's die je skills set als leidinggevende vergroten. Je oefent met duidelijker en krachtiger communiceren, met effectief delegeren en beïnvloeden en versterkt je persoonlijke uitstraling. Door de vele opdrachten en oefeningen maak je je de nieuwe inzichten en vaardigheden eigen en pas je ze direct toe in je werk. Zo vergroot je je leiderschap met meer persoonlijke impact op je collega's en medewerkers.


Voor wie

Dit trainingsprogramma is waardevol voor leidinggevenden die op een krachtige en persoonlijke manier leiding willen nemen. Je wilt op een authentieke manier gezag uitstralen en je beïnvloedingsvermogen vergroten.

Aanpak

Dit Persoonlijke VR-trainingsprogramma is opgebouwd op basis van stevige inhoud, waarbij je praktisch en gericht op je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat. Het programma start met een online test waarbij je persoonlijkheid door ons wordt omschreven

De trainers verwerken alle persoonlijkheden in het programma. Tijdens de bijeenkomsten komen zij hier regelmatig op terug en geven je hier feedback op. Deze feedback en de voortgang in je ontwikkeling leg je vast in je persoonlijk actieplan. Hiermee heb je goed zicht op je ontwikkeling en ontwikkelstappen.
 

Ons programma is opgebouwd uit 3 trainingen van 6 dagdelen waarbij je per training aan de slag gaat met een ander onderwerp op het gebied van persoonlijk leiderschap. De hoofdthema's zijn communiceren, persoonlijke kracht en effectief werken in teams.

In de training Effectief Samenwerken in Teams leer je hoe jij als leidinggevende het maximale uit je team haalt. Hiervoor breng je de rolverdeling in kaart: welke teamrollen zijn er en welke spelers herken je binnen je team? Je leert hoe je teamrollen kunt beïnvloeden en ontwikkelt vaardigheden om belemmerende teamfactoren te doorbreken. Ook communicatieve vaardigheden komen aan bod. Zo stuur jij optimaal aan op de teamdoelen.

In de training Professioneel Communiceren werk je aan het verbeteren van je communicatie door oefeningen. Je verbetert de manier waarop je je communicatiestijl en gesprekstechniek afstemt op je doel. Ook komen persoonlijke uitstraling, motiveren van anderen en effectief onderhandelen aan bod.

In de training Persoonlijke Kracht en Uitstraling breng je je persoonlijke sterkten, zwakten en je gedragspatronen in kaart. Door gebruik te maken van een Virtueel Boks Programma werk je aan jouw persoonlijke kracht en doorzettingsvermogen. 

Je werkt aan het optimaal inzetten van je kwaliteiten, aan je houding en stemgebruik om krachtiger over te komen. Met opdrachten en oefeningen bouw je aan een krachtige presentatie, met meer effect.

Met dit trainingsprogramma ontwikkel je je persoonlijk, vanwege je functie als leidinggevende of professional. Zo versterk je je persoonlijk leiderschap.

VR -Performance

De impact van het trainingsprogramma wordt vergroot door te werken met zeer ervaren trainers én trainingsacteurs. Met inzet van beproefde theatertechnieken en inspirerende werkvormen gaan zij aan de slag om je vaardigheden te verbeteren. Dit doen ze aan de hand van de VR-Performance impact. Dat is de trainingsmethode die met een resultaatgerichte aanpak ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt in het effect van je handelen en wat je met succesvol gedrag weet te bereiken. Dat doen we zeer praktijkgericht. Om je leerdoelen in dit trainingsprogramma te behalen is onze PIP-aanpak de juiste aanpak.


Duur en locatie

Created with Sketch.

6 X halve dag inhouse training op elke gewenste startdatum

6 X halve dag individuele inschrijving locatie Deventer
Start 17 november 2020: 6 weken dinsdagochtend
Start 12 januari 2021 6 weken dinsdagochtend
Start 16 maart 2021 6 weken dinsdagochtend


Jouw Reultaat

Created with Sketch.


  • Je maakt effectievere keuzen om te werken aan belangrijke, structurele doelen
  • Je geeft persoonlijk inhoud aan je rol als leidinggevende
  • Je brengt je boodschap optimaal over
  • Je geeft op een prettige manier feedback
  • Je vergroot je impact en communiceert effectief over je doelen
  • Je vergroot je beïnvloedingsvermogen


Download Brochure

Created with Sketch.

Download hier onze brochure!