Topsport, een kwestie van leren communiceren!

Vanuit je eigen persoonlijkheid.

"Een goed team versterkt elkaars individuele kwaliteiten" (citaat van Cruijff)

Waarom het ene team beter presteert dan het andere.

Prestaties komen altijd van individuen. Vervolgens zijn het o.a. de persoonlijkheid en de daaraan gekoppelde communicatieve omstandigheden binnen het team, die bepalen in welke mate het individu gestimuleerd dan wel belemmerd wordt in het bereiken van gewenste resultaten. Wil je duidelijke winst realiseren in topsport? 
Kijk dan naar de persoonlijkheid van het individuele teamlid en bouw samen aan succesvolle teamprestaties. Bij deze training gaan we aan de slag met zelfreflectie, komen groepsprocessen aan bod en kijken we naar hoe een gezond team functioneert.

Objectivering

Aan intrinsieke motivatie wordt op zichzelf al een hoger concentratieniveau toegedicht. Het is leuk om beter te worden in dingen waar je energie van krijgt. En je krijgt energie van bezig zijn met competenties die bij je persoonlijke voorkeuren passen. In de psychologie wordt iemands persoonlijkheid gezien als de combinatie van aangeboren en aangeleerde eigenschappen. Objectivering van die eigenschappen kan helpen om jouw wijze van leren of jouw concentratiegewoontes tegen het licht te houden. Maar het kan je bijvoorbeeld ook helpen om goed te functioneren binnen een team. Alleen het inzicht dat niet iedereen hetzelfde is kan al tot meer rust en betere prestaties leiden.

Verandering van communicatie gewoonten heeft invloed op het teamresultaat.
De ervaring leert dat initiatieven om teamwerk te verbeteren los van elkaar worden ingezet en dat ze geen duurzaam effect hebben. Eerlijk is eerlijk: communicatie gewoonten laten zich niet duurzaam veranderen met een middagje in een klaslokaal.  Er is een interactieve persoonlijke communicatie methodiek nodig, daarom staat 2SpeakUp voor een duidelijke visie op de sterke kracht van het individu binnen teams en voor een recept voor succesvolle communicatie ter verbetering van de resultaten van de organisatie. Onze werkwijze schept een mindset, die goed is voor de effectiviteit, dynamiek en uiteindelijk de prestaties van het team.

In samenwerking met Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is een Nederlandse profvoetbalvereniging uit Deventer. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het eigen stadion De Adelaarshorst. Go Ahead, de club waaruit Go Ahead Eagles is voortgekomen, werd op 2 december 1902 opgericht als Be Quick. De club uit Deventer wil zich vooral inzetten als platform voor innovatieve ontwikkelingen binnen het profvoetbal. Samen met 2SU werken zij aan verbeterde teamsuccessen en individuele groei, gemeten vanuit de persoonlijkheid van spelers.

In samenwerking met Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is een Nederlandse profvoetbalvereniging uit Deventer.De thuiswedstrijden worden gespeeld in het eigen stadion De Adelaarshorst.. Go Ahead, de club waaruit Go Ahead Eagles is voortgekomen, werd op 2 december 1902 opgericht als Be Quick.