Teamtraining

Van individuele groei naar teamsucces!
Samenwerken: het is leuk en soms niet makkelijk. Teamleden kunnen elkaar stimuleren en enthousiasmeren. Maar ook in de weg zitten, demotiveren en vertragen. Veel problemen op de werkvloer hebben te maken met onderlinge communicatie. De tijd die je als leidinggevende krijgt om een goed team neer te zetten, wordt echter steeds beperkter. Terwijl het succes van een organisatie of project er in grote mate van afhankelijk is. Hoe zorg je ervoor dat de stress minimaal is, het werkplezier zo goed mogelijk en elk teamlid tot zijn recht komt?

Samen reflecteer je vanuit je eigen krachten, valkuilen en de effectiviteit van samenwerken. Doordat elk teamlid leert hoe hij of zij door zelfreflectie, inzicht en zelfsturing beter kan leren samenwerken, zal er minder spanning en ongenoegen zijn op de werkvloer. Omdat wij werken vanuit een Virtual Reality wereld, zal er direct resultaat ontstaan met: openheid, waardering en motivatie. 

Workshops

Nieuwsgierig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen en welke groei er door ontstaat?
Nodig ons uit om een workshop te komen geven. In anderhalf tot twee uur ontdek je dat iedereen op zijn eigen manier communiceert, hoe snel dit misverstanden op kan leveren en hoe makkelijk je dat kunt voorkomen. Je gaat meteen aan de slag met ‘jouw moeilijke persoon’. 
We garanderen je directe inspiratie en resultaat!