Maak kennis met uw Persoonlijkheidsprofiel 

Het vergroten van teameffectiviteit door de prestatie van het individu!

Er zijn verschillende manieren om te ontdekken hoe je eigen persoonlijkheid voor jou kan werken. Je kunt deelnemen aan een open basistraining, of kiezen voor een incompany training voor je organisatie of team. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor individuele- en teamcoaching. 

De basis voor elke vorm van training bij ons je eigen persoonlijkheid. Door een online vragenlijst in te vullen stellen wij een profiel samen dat een goede weergave is van je persoonlijkheid, je kwaliteiten, je manier van communiceren en je gevoeligheid voor stress.

Verandering van communicatie gewoonten heeft invloed op het teamresultaat.
Door gebruik te maken van participatie observatie leer je individueel gedrag te observeren, waardoor je motivatie, energie en de resultaten van jouw organisatie en team kunt verbeteren. Met direct resultaat. Dag in dag uit!
Zo behaal je sneller je doelen, gaat de ontwikkeling van het individu en daarbij de organisatie vlotter, zijn medewerkers meer tevreden, wordt er een veilige werkomgeving gemaakt, is het vertrouwen onderling stukken beter en zal het uiteindelijk leiden tot stressvermindering en minder werkverzuim.

TeamTraining en Workshops 

Maak kennis met werken vanuit persoonlijkheid en haal het maximale uit jezelf en uit je team. Van individuele groei naar teamsucces.