Hoe ziet ons programma eruit?

Individuele Coaching

De start van elk coachingstraject is het PIP-report met een persoonlijkheidsanalyse. Vanuit de persoonlijkheidsanalyse werken wij naar een op maat gemaakt communicatietraject en trainen wij elk individu om goed binnen het teamproces te kunnen functioneren.  Vanuit het individuele proces doorlopen alle deelnemers aan de training het Virtuele Proces van teamontwikkeling. 

VR- Training Teamproces

Met virtuele realiteit zorgen wij voor vernieuwde interactiviteit  Hierbij bevindt de gebruiker zich in een volledig virtuele wereld. Van gewoon rondkijken en rondlopen tot handmatig ingrijpen, aanpassen en configureren. Deze mate van interactiviteit kan een ervaring zo krachtig en betekenisvol maken dat het leidt tot binding. Het kiezen van de juiste interactiviteit en mogelijkheden is daarom van vitaal belang. Het schept een band tussen een speler en zijn team, een trainer met zijn spelers, een directeur en zijn organisatie. 

Organisatie coaching door **NLP in VR

De laatste en meest onmisbare  stap van de training is het team plaatsen binnen de organisatie. Het management team van uw bedrijf en het bestuur van uw sportorganisatie zullen hierin een belangrijke rol gaan spelen.

**NLP = Neuro Linguistisch Programmeren

Neem contact met ons op voor meer informatie of boekingen!