Hoe ziet ons programma voor TOPTEAMS in sport eruit?

De start met individuele Coaching

De start van elk coachingstraject is het PIP-report met een persoonlijkheidsanalyse. Vanuit de persoonlijkheidsanalyse werken wij naar een op maat gemaakt communicatietraject en trainen wij elk individu om goed binnen het teamproces te kunnen functioneren.  Vanuit het individuele proces doorlopen alle deelnemers aan de training het Virtuele Proces van teamontwikkeling. 

VR- Training Teamproces voetballers & Coaches

Met virtuele realiteit zorgen wij voor vernieuwde interactiviteit  Hierbij bevindt de gebruiker zich in een volledig virtuele wereld. Van gewoon rondkijken en rondlopen tot handmatig ingrijpen, aanpassen en configureren. Deze mate van interactiviteit kan een ervaring zo krachtig en betekenisvol maken dat het leidt tot binding. Het kiezen van de juiste interactiviteit en mogelijkheden is daarom van vitaal belang. Het schept een band tussen een speler en zijn team, een trainer met zijn spelers, een directeur en zijn organisatie. 

VR- Training Scheidsrechters

Vanuit je eigen persoonlijkheid leren ‘Omgaan met emotie en agressie op het Veld"  (met VR)’ Agressie op het veld; lastig gedrag van voetballers, bijna elke scheidsrechter  heeft er weleens mee te maken. Soms lopen de emoties hoog op en wordt iemand écht boos. Dat kan zelfs uitmonden in agressief gedrag. En voordat je het weet is de hele boel geëscaleerd....

Neem contact met ons op voor meer informatie of boekingen!